Siker

Asztalitenisz csapat-vb - Legyőzték a házigazdákat a nők

A magyar női válogatott a papírformának megfelelően sima győzelmet aratott a házigazda malájok együttese felett a Kuala Lumpurban zajló asztalitenisz csapat-világbajnokság keddi versenynapján.

2016.03.01 11:43MTI

Téglás Péter szövetségi kapitány együttese - Madarász Dóra, Póta Georgina, Lovas Petra összeállításban - szettvesztés nélkül hozta a meccset.

A magyar csapat hat ponttal várja a szerdai utolsó fordulót, amelyben a román gárda lesz az ellenfele. Várhatóan azon a mérkőzésen dől majd el, hogy melyik gárda folytathatja a felső ágon, azaz a legjobb 12 között, s melyik a 13-24. helyért.

Eredmények (a nemzetközi szövetség honlapja alapján):
nők, első osztály, A csoport, 4. forduló:
Magyarország-Malajzia 3-0
Madarász Dóra-Ying Ho 3-0 (3, 8, 7)
Póta Georgina-Li Sian Alice Chang 3-0 (4, 3, 2)
Lovas Petra-Sock Khim NG 3-0 (6, 10, 8)
a csoport többi mérkőzésén:
Kína-Spanyolország 3-0
később:
Tajvan-Románia

később:
férfiak, második osztály, G csoport, 4. forduló:
Magyarország-Mexikó 12.30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.