Sajtóértesülés

Neymar szerződést hosszabbított a Barcelonával

Ugyan a klub hivatalosan még nem erősítette meg a megállapodást, de a Marca információja szerint a brazil válogatott játékos szezononként 15 millió eurót keres majd.

2016.02.26 11:00MTI

Spanyol sajtóhírek szerint 2021-ig meghosszabbította szerződését Neymar, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona futballistája.

Ugyan a klub hivatalosan még nem erősítette meg a megállapodást, de a Marca információja szerint a brazil válogatott játékos szezononként 15 millió eurót keres majd, így csapattársa, Lionel Messi, valamint a Real Madridot erősítő Cristiano Ronaldo mögött a világ harmadik legjobban fizetett labdarúgója lesz.

A 24 éves támadó 2013-ban igazolt a gránátvörös-kék együtteshez, amellyel az elmúlt szezonban triplázott, azaz a BL mellett a spanyol bajnokságot és a kupát is megnyerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.