Ultra siker

Nagy Katalin csúcsot futott az aligátorok között - megnyerte a floridai ultrafutó-versenyt

Magyar sportolónő nyerte az Evergrades Ultra terepfutó maratont, ahol 50 mérföldet (csaknem 80 kilométert) teljesítettek a résztvevők.

2016.02.21 13:23MTI
terepsport.hu

A terepsport.hu vasárnapi tájékoztatása szerint a 36 éves magyar versenyző egyéni és pályacsúcsot döntött, emellett a teljes férfi mezőnyt is megelőzte.

A verseny útvonalának egy része mocsarakban vezetett, vékony, ingatag pallókon kellett futni egyik fától a másikig. Minden futó kapott egy vészjelző sípot, amellyel veszélyes helyzetben - aligátor- vagy kígyótámadás esetén - jelezhetett a szervezőknek és a többi résztvevőnek.

Az Egyesült Államokban élő Nagy Katalin korábban megnyerte a görögországi Spartathlont, a magyar Ultrabalatont és több amerikai ultramaratoni versenyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.