Futball

Labdarúgó NB I - Debreceni vereséggel mutatkozott be a Vasas edzője

Az angyalföldiek kispadján a szombati mérkőzésen mutatkozott be a januárban kinevezett német vezetőedző, Michael Oenning.

2016.02.13 23:30MTI
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Vasas négygólos vereséget szenvedett Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga tavaszi rajtján, ezzel - illetve a Puskás Akadémia győzelmével - ismét kieső helyen áll a 20. fordulót követően.

Az angyalföldiek kispadján a szombati mérkőzésen mutatkozott be a januárban kinevezett német vezetőedző, Michael Oenning.

OTP Bank Liga, 20. forduló: DVSC-TEVA - Vasas 4-0 (3-0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 2130 néző, v.: Erdős

gólszerzők: Bódi (5.), Horváth Zs. (26.), Holman (35.), Sidibe (49.)

DVSC-TEVA:

 Radosevic - Lázár P. (Varga J., 54.), Mészáros, Brkovic, Korhut - Bódi (Ferenczi, 67.), Jovanovic, Holman, Szakály P. - Horváth Zs., Sidibe (Kulcsár T., 58.)

Vasas:

 Nagy G. - Preklet, Korcsmár, Debreceni, Hangya - Vida M., Czvitkovics, Remili, Pavlov - Ignatidisz (Berecz, a szünetben), Könyves (Szivacski, 74.)

A hajdúságiak gyakorlatilag az első akciójukból vezetést szereztek, a bekapott gól pedig alaposan visszavetette az angyalföldi gárdát, amely alárendelt szerepet játszott, így a hazaiak újabb két gólt szerezve már a szünetig eldöntötték a találkozót.

A második félidőt is gyors találattal kezdte a Debrecen, amely a folytatásban már nem erőltette a támadásvezetést, a Vasas pedig nem jelentett komoly veszélyt a kapura. A hazai hálóőrnek szinte dolga sem volt a 90 perc során. A DVSC megérdemelten aratott fölényes győzelmet a bennmaradásért küzdő fővárosi riválisa felett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.