Olimpia

Ifjúsági téli olimpia: magyar eredmények

Szőllős Barnabás a 16., Archam Chiara pedig a 24. helyen végzett szuper-óriásműlesiklásban a norvégiai Lillehammerben zajló ifjúsági téli olimpia szombati versenynapján.

2016.02.14 05:30MTI

A Magyar Sí Szövetség beszámolója kiváló szereplések nevezi mindkét versenyző teljesítményét. Kiemeli: a lányok között Archam Chiara bátor sízést mutatott be, a fiúknál az egész szezonban eredményesen szereplő Szőllős pedig ezúttal is bizonyította jó formáját. A pálya első időmérő pontjánál, az élmezőnyt megközelítve, a kilencedik időt érte el.

Archam és Szőllős vasárnap kombinációban, a jövő héten pedig óriásműlesiklásban és szlalomban is rajthoz áll.

A szombati versenynapon a sífutó Gyallai Máté a szabadstílusú krossz kvalifikációjában versenyzett, és 45. helyezésével nem jutott tovább a középdöntőbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.