Ökölvívás

Szellő a tizedik profi meccsén kiütéssel győzne

A 2015-ös év zárásaként szombaton, Dunaújvárosban rendez profi bokszgálát a Felix Promotion, a főmérkőzést Szellő Imre vívja.

2015.12.12 01:30MTI

A szervezők tájékoztatása szerint a profik között eddigi kilenc találkozóján győztes ceglédi ökölvívó már 28. helyen áll a független világranglistán (boxrec).

"Nincs titkom, mindig a maximumot igyekszem nyújtani. Dunaújvárosban szeretnék még közönségszórakoztatóbb meccset vívni és kiütni az ellenfelemet. Csalódott lennék, ha ilyen jó felkészülés után nem tudnám kiszolgálni a közönséget egy látványos mérkőzéssel" - mondta Szellő, aki az eredetileg riválisnak szerződtetett, de megsérült Hamza Wandera helyett a tanzániai Said Mbelwával küzd meg.

Az afrikai ellenfél eddig 33 győzelem mellett 17 vereséget és 4 döntetlent számlál a profik között.

A 19 órakor kezdődő gálán címvédő mérkőzésen vesz részt a nagypehelysúlyú magyar bajnok Kovács Zoltán, de a közönség láthatja Kelemen Balázst, Baranyi Richárdot, Pintye Szabolcsot és Harcsa Norbertet is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.