Labdarúgás

Bajnokok Ligája: a nyolcaddöntőbe jutott csapatok

Szerdán lezárultak a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei, az AS Roma, az Arsenal, a Chelsea, a Dinamo Kijev és a Gent továbbjutásával teljes lett a nyolcaddöntősök listája.

2015.12.10 07:21MTI

A csoportharmadikok az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában folytatják. Mindkét sorozat sorsolását hétfőn tartják Nyonban.

A BL nyolcaddöntősei: Real Madrid (spanyol), Paris Saint-Germain (francia), VfL Wolfsburg (német), PSV Eindhoven (holland), Atlético Madrid (spanyol), Benfica (portugál), Juventus (olasz), Manchester City (angol), FC Barcelona (címvédő, spanyol), AS Roma (olasz), Bayern München (német), Arsenal (angol), Chelsea (angol), Dinamo Kijev (ukrán), Zenit (orosz), Gent (belga)

Az Európa Liga legjobb 32 csapata közé jutott: Sahtar Donyeck (ukrán), Manchester United (angol), Galatasaray (török), Sevilla (címvédő, spanyol), Bayer Leverkusen (német), Olimpiakosz Pireusz (görög), FC Porto (portugál), FC Valencia (spanyol)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.