Az Atlético Madrid hazai pályán kapott ki

A Real nyerte a madridi csúcsrangadót

Az Atlético Madrid hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a városi rivális Real Madridtól a spanyol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának nyitó mérkőzésén.

2008.10.19 14:58MTI

A címvédő Ruud van Nistelrooy révén már a 35. másodpercben megszerezte a vezetést, a csapatok azonban innentől kezdve sokkal inkább a keménykedéssel és a durva belépőkkel voltak elfoglalva, mint a játékkal. A hazaiaktól Pereát állította ki a játékvezető ütésért, míg a gólszerző van Nistelrooynak törlesztésért kellett hamarabb az öltözőbe mennie.

Amikor már úgy tűnt, a Real mindhárom pontot elviszi a Vicente Calderón Stadionból, érkezett Simao Sabrosa és a 90. percben egy csodálatos szabadrúgással egyenlített. Ám ekkor még nem volt vége, Heitinga szabálytalankodott Drenthével a 16-oson belül a 95. percben, Higuain pedig belőtte a büntetőt, így a Real győzött.

Primera División, 7. forduló:
Atlético Madrid-Real Madrid 1-2 (0-1)
gól: Simao Sabrosa (90.), illetve van Nistelrooy (1.), Higuain (95. 11-esből)kiállítva: Perea (30.), illetve van Nistelrooy (39.)

később:Espanyol-Villarreal 22 ó

vasárnap:Málaga-Getafe 17 ó Racing Santander-Deportivo La Coruna 17Real Betis-Real Mallorca 17Sporting Gijon-Osasuna 17Valencia-Numancia 17Valladolid-Recreativo Huelva 17 Athletic Bilbao-FC Barcelona 19Almería-Sevilla 21

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.