Férfi vízilabda Eurokupa

A Szeged saját medencéjében fogadhatja a Hannovert

A lehetőséget az teremtette meg, hogy az európai szövetség (LEN) igent mondott a Tisza-partiak kérésére.

2015.10.30 18:29MTI

A Szeged saját sátortetős medencéjében fogadhatja német ellenfelét, a Hannovert a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjében.

A lehetőséget az teremtette meg, hogy az európai szövetség (LEN) igent mondott a Tisza-partiak kérésére. A LEN nemleges válasza esetén a csongrádi klub másutt - nagy valószínűséggel Szentesen - lett volna kénytelen megrendezni a negyeddöntős párharc első összecsapását.

A szegediek bejelentése szerint fáradozásuk eredménnyel járt, így hazai medencében játszhatnak a Hannoverrel november 11-én 18.30-tól.

Az Eurokupa negyeddöntőjének párosítása (az első mérkőzés házigazdája minden duónál az elöl álló csapat): Kirisi (orosz)-Brescia (olasz) Mornar Split (horvát)-Oradea (román) Marseille (francia)-Kazany (orosz) Szeged-Diapolo - Waspo Hannover (német)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.