Második forduló

Női asztalitenisz BL: másodszor is kikapott a Postás SE

A Postás SE pénteken 3-0-s vereséget szenvedett a vendég francia Metz együttesétől a női asztalitenisz Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulós mérkőzésén.

2015.10.16 18:16MTI

A magyar együttes - amelyben a sorozat honlapja szerint most is a holland Li Jiao, illetve Ambrus Krisztina és Nagyváradi Mercédesz szerepelt - az augusztus végén rendezett első körben 3-2-re kapott ki a címvédő török Fenerbahce otthonában.

A C csoportban így egyelőre utolsó helyezett Postás a következő fordulóban, november 27-én a török csapatot látja vendégül.

A négy hármas csoportból az első két-két helyezett jut tovább a negyeddöntőbe.

A sorozat másik magyar indulója, az osztrák Ströck elleni győzelemmel rajtoló Szekszárd AC szombaton a spanyol Cartagena vendége lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.