Büntetődobásokkal nyertek

Férfi vízilabda junior-vb - Bronzérmes a magyar válogatott

Bronzérmes lett a magyar junior férfi vízilabda-válogatott a kazahsztáni korosztályos világbajnokságon, miután a szombati helyosztón büntetődobásokkal nyert a görögök ellen.

2015.09.12 12:36MTI

A hazai sportági szövetség honlapjának beszámolója szerint az almati vb-n Horkai György szövetségi kapitány legénysége az olaszok ellen elveszített elődöntő után a harmadik helyért zajló mérkőzésen négy negyed után 9-9-re állt riválisával úgy, hogy a hajrában, bő egy perccel a vége előtt még 9-6-ra vezetett. Következhettek az ötméteresek, s a büntetőpárbaj izgalmait a magyarok bírták jobban idegekkel, így a bronzérem az ő nyakukba került.

Eredmény, a 3. helyért:
Magyarország-Görögország 13-12 (1-3, 2-1, 3-1, 3-4 - ötméteresekkel 4-3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.