Labdarúgás

Mervó Bence Vanczák Vilmos csapattársa lesz a Sionban

Mervó Bence, az idei U20-as labdarúgó-világbajnokság társgólkirálya a Vanczák Vilmost is foglalkoztató FC Sionba szerződött.

2015.09.10 19:51MTI

A 20 éves csatár átigazolásáról az MTK Budapest honlapja számolt be, hozzátéve, hogy a futballista négy évre kötelezte el magát az Európa Liga csoportkörében is érdekelt svájci klubhoz.

Mervó a Győri ETO-ból szerződött az MTK-ba a nyáron. Előzőleg, a júniusi, új-zélandi U20-as vb-n ötször volt eredményes, a Koreai NDK elleni csoportmeccsen háromszor talált a kapuba. A vb hivatalos gólkirálya az ukrán Viktor Kovalenko lett, aki azzal előzte meg Mervót, hogy neki két gólpassza is volt.

A magyar csatár - a svájci klub honlapjának híre szerint - csak a téli szünet után mutatkozhat be a Sionban, amely hét forduló után 11 ponttal a negyedik helyen áll a tíz csapatot felvonultató bajnokságban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.