Szeptember 22-én

Jégkorong BL - Gallóék a Libereccel találkoznak a 32 között

Galló Vilmos csapata, a svéd Linköping a cseh Libereccel találkozik a jégkorong Bajnokok Ligájában, a 32 között.

2015.09.08 20:30MTI

Az első mérkőzést szeptember 22-én Liberecben, a visszavágót pedig október 6-án Linköpingben rendezik - derült ki a sorozat honlapjáról.

A BL-ben a 48 csapatból négynek a keretében kapott helyet magyar játékos, de csak Gallóék jutottak tovább. Sofron István a német Krefeld Pinguinével, Sebők Balázs a finn KalPa Kuopióval, Gáspár Máté pedig az osztrák Black Wings Linz együttesével búcsúzott a csoportkörben.

A folytatásban oda-visszavágós rendszerben jutnak el a döntőig. A finálé egymeccses lesz, és február 9-én rendezik az addig jobb eredményeket elérő együttes otthonában.

Az előző kiírást a svéd Lulea nyerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.