Maradt a nyolcadik hely

Öttusa Eb - Nem tudott előrelépni lovaglásban a magyar női váltó

A lovaglást követően is a nyolcadik helyen áll a Szávai Liliána, Ormándi Rebeka kettős az angliai öttusa Európa-bajnokság női váltó versenyében.

2015.08.19 17:18MTI

Mivel a harmadik számban fordított sorrendben követik egymást a csapatok, a magyarok elsőként lovagoltak a pályára. A körülmények korántsem voltak kedvezőek, addigra ugyanis már órák óta esett az eső, amely meglehetősen feláztatta a füves pályát.

A lovasoknak egyenként nyolc akadályon kellett túljutniuk, ez Ormándinak hiba nélkül sikerült, Szávai viszont öt akadályt levert, ehhez jött még további levonás időtúllépésért. A kiinduló 300 pontból így a magyarok 259-et szereztek, amivel hatodikak lettek ebben a számban, összesítésben pedig maradtak a nyolcadik helyen.

Az úszás és a vívás után élen álló britek, illetve a fehéroroszok értek el rosszabb eredményt a magyarokénál. Sok volt az ellenszegülés, rombolás, és akadt lóról esés is.

A lövészettel kombinált futásnak a németek vághatnak majd neki elsőként, őket az oroszok, aztán a litvánok követik. A magyarok hátránya az utóbbiakkal szemben 1:18 perc.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.