Siker!

Tájékozódási búvárúszó-vb - Újabb magyar aranyak

Kedden további két aranyéremmel bővült a 11 fős magyar válogatott gyűjteménye a tájékozódási búvárúszók felnőtt világbajnokságán és junior Európa-bajnokságán, a csehországi Liberecben.

2015.08.19 16:12MTI

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a csillag versenyszámban a felnőtt nők mezőnyében Berekméri Dóra diadalmaskodott, míg a junior lányok között Gurisatti Lilla végzett az első helyen. Utóbbi kategóriában az újonc Hofmeister Alíz harmadik lett. Ez a feladat abból áll, hogy a versenyzőknek csillag alakban elhelyezett bójákat kell megkerülni, illetve megtalálni.

Hétfőn a Hatházi Katalin és Wágner Zsófia alkotta csapat a felnőtt nők úgynevezett MONK versenyszámában végzett az első helyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.