Labdarúgás

Csak két klubot büntetett az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága az NB I hétvégi fordulóját követően két klubot, a DVSC-TEVA-t és a Videoton FC-t büntette meg.

2015.08.13 18:43MTI

A Debrecennek 400 ezer forintot kell fizetnie, mivel a Haladás elleni összecsapáson a hazai szurkolók egy része több alkalommal, visszatérően az ellenfél csapatát és szurkolóit gyalázta becsmérlő, megbotránkoztató rigmusokat kiabálva, valamint politikai tartalmú, más országot hátrányosan megkülönböztető és megbotránkoztató rigmusokat skandált.

A bajnokság során első alkalommal elmarasztalt Videoton esetében azért szabott ki 300 ezer forintos pénzbüntetést a fegyelmi testület, mert az FTC elleni mérkőzésen a hazai szurkolók számára kijelölt helyről más sportszervezetet és sportszakembert trágár rigmusokat skandálva szidalmaztak, politikai tartalmú, más országot hátrányosan megkülönböztető rigmusokat kiabáltak, illetve egy személy beszaladt a pályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.