Bol-dog

Nagyon gáz a magyar vizes vb kabalaállata?

Véget ért a vizes vb, az utolsó napra pedig nem csak dicsőség jutott nekünk. Állítólag ezen röhög az egész világ - fotó.

2015.08.10 12:40ma.hu
samsungsport

A kazanyi vizes világbajnokság utolsó napján Verrasztó Dávid ezüstérmet szerzett 400 vegyesen, míg Hosszú Katinka második aranyérmét nyerte ugyanebben a számban. A nap záróünnepségén pedig Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor vehette át a FINA zászlaját, ugyanis két év múlva Budapest rendezi az eseményt.

Azonban eredetileg ez nem így volt, a rendezést ugyanis Guadalajara nyerte el, azonban Mexikó nem vállalta a költségeket, így lett beugró Budapest. A záróünnepségről beszámoló külföldi média egyes képviselői azonban nem mennek el a tény mellett, hogy nem sikerült maradéktalanul behozni a lemaradást, legalábbis erre utal a mieink kabalafigurája.

Többek között a SportsGrid is leszólta a két év múlva esedékes eseményre tervezett fehér pulit, amely még kis méretben aranyosan nézett ki, de embernagyságban valóban kicsit bizarr látványt nyújt. Ráadásul a kritikusok talán nem is tudják, hogy a nem túl megnyerő figurának neve is van: Bol-Dog - írja a SamsungSport.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.