Gálos Roland kikapott

Vereséggel kezdtünk az Ökölvívó Eb-n

Magyar szempontból vereséggel indult a Szamokovban zajló ökölvívó Európa-bajnokság, miután a 60 kilogrammban szereplő Gálos Roland 3-0-s pontozással alulmaradt brit riválisával szemben, így nem jutott be a nyolcaddöntőbe.

2015.08.07 16:54MTI

A magyar csapat tájékoztatása szerint a 20 éves, magyar bajnok bokszoló sima mérkőzésen veszített.

A pénteki nyitányon még két magyar öklöző érdekelt: Nyéki Georgián (64 kg) a horvát Stipan Prtenjaca, míg Sávoly Gergő (91 kg) a német Roman Fress ellen lép szorítóba a magyar idő szerint 18 órakor kezdődő esti programban. Mindketten a legjobb 16 közé kerülésért csatáznak.

A nyolcfős magyar csapatból Bacskai Balázs (69 kg) szombaton, Ungvári István (49 kg) és Harcsa Norbert (81 kg) vasárnap, Herczeg Norbert (56 kg) hétfőn, míg Csóka Nándor (52 kg) kedden mutatkozik be a bulgáriai Eb-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.