Sport

Davis Kupa - Fucsovics egyenlített

Fucsovics Márton a vasárnapi első egyes mérkőzésen legyőzte Mirza Basicot, ezzel a magyar válogatott kiegyenlített a bosnyákok ellen a tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna II-es csoportjának második fordulójában, Siófokon.

2015.07.19 16:44MTI

A magyar játékos az első szettet rövidítésben elvesztette, de a folytatásban már ő irányított.

DK, euro-afrikai zóna II-es csoport, 2. forduló: Magyarország - Bosznia-Hercegovina 2-2 - állás a vasárnapi első egyes után
Fucsovics Márton-Mirza Basic 6:7 (3-7), 6:1, 6:3, 6:2

később:
Nagy Péter-Tomislav Brkic

szombaton játszották:

páros:
Fucsovics Márton, Gödry Levente-Mirza Basic, Amer Delic 6:3, 6:7 (8-10), 4:6, 0:6

pénteken játszották:
Fucsovics Márton-Tomislav Brkic 6:2, 6:3, 3:6, 4:6, 6:3
Nagy Péter-Mirza Basic 6:4, 4:6, 3:6, 3:6



A párharc a Davis Kupa euro-afrikai zóna II-es csoportjában zajlik. A magyar csapat az első fordulóban, márciusban 4-1-re nyert Moldova együttese ellen Győrben. Ha a bosnyákokat is sikerülne megvernie, akkor szeptemberben már a zóna I-es csoportjába való feljutásért küzdhetne meg Luxemburg vagy Bulgária válogatottjával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.