Vízilabda

Vodafone Kupa: a spanyoloké a harmadik hely

A spanyol férfi vízilabda-válogatott szerezte meg a harmadik helyet a négycsapatos Vodafone Kupán, miután a szombati zárónapon 9-6-ra nyert Ausztrália legjobbjai ellen az addig egyformán nyeretlen két együttes összecsapásán a Margitszigeten.

2015.07.11 18:54MTI

Az első két meccsüket az olaszokkal, illetve a magyarokkal szemben elveszítő gárdák meccsén a Hajós Alfréd Sportuszodában a spanyolok a nagyszünetig kétgólos előnyre tettek szert, és bár az ausztrálok a negyedik negyedben 7-5-re még felzárkóztak, a jobban hajrázó ibériaiak végül is magabiztosan nyertek.

Eredmény:
Spanyolország-Ausztrália 9-6 (3-1, 2-2, 2-1, 2-2)

Később:
Magyarország-Olaszország 19.30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.