Universiade

Vereséggel kezdett a női vízilabda-válogatott

Vereséggel kezdett a magyar válogatott a dél-koreai Kvangdzsuban zajló Universiade női vízilabdatornáján.

2015.07.04 12:30MTI

A küldöttség szombati tájékoztatása szerint Tóth László szövetségi kapitány vezette magyarok elsőként az olaszokkal játzszottak, és 12-6-ra kikaptak.

Tóth László elemzésében kitért arra, hogy 5-7-nél még felcsillant némi remény az ellenfél befogására, de akkor "jött a menetrendszerű kihagyás", és ezzel gyakorlatilag vége is lett a meccsnek.

"Nagyon könnyű gólokat kaptunk, elöl pedig gyenge volt a támadójáték. Elkapkodva, túlizgulva fejeztek be a lányok támadásokat, amit az összeszokottság hiányára vezetek vissza. Pánikolnunk azonban nem kell, de ennél jóval összeszedett játékra van szükségünk és látható is lesz, hogy ennél sokkal jobban is tudunk játszani" - jelentette ki a kapitány.

Eredmény:
Olaszország-Magyarország 12-6 (5-2, 1-1, 2-2, 4-1)
A magyar góldobók: Takács, Pengő, Zajácz, Gémes, Kövesdi, Ziegler

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.