Tenisz

Wimbledon - Marosi Katalinék búcsúztak vegyes párosban

Marosi Katalin Eric Butorackal az oldalán búcsúzott az angol nyílt teniszbajnokság vegyes páros versenyének első fordulójában.

2015.07.03 21:55MTI

A wimbledoni torna honlapja szerint a magyar, amerikai kettős rövidítésben vesztette el az első játszmát a María José Martínez Sánchez, Rohan Bopanna spanyol, indiai duóval szemben, a másodikat azonban megnyerte.

A döntő szettben Marosiéknak 6:5-ös hátránynál több lehetőségük is volt az egyenlítéshez, ám nem tudtak élni velük, s hiába hárítottak két mérkőzéslabdát, a harmadikkal élni tudott az ellenfél, amely megnyerte a 2 óra 16 percig tartó találkozót.

Eredmény:

vegyes páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):
María José Martínez Sánchez, Rohan Bopanna (spanyol, indiai)-Marosi Katalin, Eric Butorac (magyar, amerikai) 7:6 (11-9), 5:7, 7:5

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.