Golden Plate

Ismét magyar győzelem a hongkongi sárkányhajó-fesztiválon

A hongkongi magyar közösség tavalyi sikere után idén is elnyerte a Gold Plate díjat Hongkong legrangosabb sárkányhajó-versenyén, a Sun Life Stanley nemzetközi sárkányhajó-fesztiválon.

2015.06.30 20:27MTI

A csapattól kapott információ alapján ezúttal összesen 223 egység indult, a vegyes kategóriában - ahol a magyarok is versenyeztek - 197 hajó volt érdekelt.

Az első előfutamban negyedik lett a gárda, majd egy futamgyőzelemmel folytatta szereplését. A döntőben aztán újabb siker következett, ezzel kategóriájában első lett a csapat.

A "magyar sárkányok" csapata 2014-ben alakult, a tagok Hongkongban élő és dolgozó mérnökök, tanárok, tanácsadók. Az amatőr versenyzőkből álló klubot saját tőkéből, illetve szponzorációból működtetik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.