Vereség a nyitányon

Vereséggel kezdett a Dunaferr a Bajnokok Ligájában eredmény

Ötgólos vereséget szenvedett a Dunaferr az ukrán Zaporizzsjától a női kézilabda Bajnokok Ligája koppenhágai selejtezőcsoportjának nyitó mérkőzésén.

2008.10.04 09:00MTI

A Dunaferr nem számított esélyesnek, mert több meghatározó játékosa is távozott, ráadásul a héten derült ki, hogy a kapitány, Ferling Bernadett anyai örömök elé néz. 

Az első félidőben még jól tartotta magát a magyar együttes, ám a folytatásban nem bírta az iramot. 

Női BL, selejtező, 4. csoport (Koppenhága), 1. forduló: 

Zaporizzsja (ukrán)-Dunaferr 36-31 (17-17) 

A kvartett másik mérkőzésén: FC Köbenhavn (dán)-Nis (szerb) 33-17 

szombaton: 2. forduló: Dunaferr-Nis 12:15 ó FC Köbenhavn - Zaporizzsja 14:30 ó 

vasárnap: 3. forduló: Zaporizzsja-Nis 12:15 ó FC Köbenhavn-Dunaferr 14:30 ó 

A csoport győztese jut a 16 közé - ahol majd a Németh András vezette, Tóth Tímeával és Kirsner Erikával felálló osztrák Hypo NÖ, valamint a Zsiga Gyula által irányított montenegrói Buducsnoszt Podgorica és a spanyol Elda Prestigio lesz az ellenfél -, a másik három gárda átkerül az EHF Kupába, a 32 közé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.