Vereczkey Zoltán lemondott

Távozik a műugrók elnöke

Lemondott a Magyar Műugró Szakszövetség (MMSZ) elnöke, Vereczkey Zoltán.

2015.06.01 13:47MTI

Döntését az MMSZ vasárnap tartott évi rendes közgyűlésén jelentette be a szövetség hétfői közleménye szerint.

Lépését azzal indokolta, hogy munkahelyi szakmai feladatainak sokasága és az ebből adódó elfoglaltságai mellett a 2017. évi magyarországi vizes világbajnokság megrendezésével jelentkező többletfeladatok ellátását, és ezzel együtt az elnöki megbízatást a továbbiakban nem tudja vállalni.

A közgyűlés jelölőbizottságot választott és augusztus 27-re tűzte ki a tisztújítás időpontját. Vereczkey Zoltán a tisztújító küldöttgyűlésig ellátja a szakszövetség elnöki tisztéből adódó képviseleti feladatokat, a szakszövetség szakmai és gazdasági irányítását Kelemen Ildikó alelnök veszi át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.