Csúcsra tör a Veszprém

Férfi kézilabda BL: a Kielce lett a harmadik

A lengyel Kielce végzett a harmadik helyen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a kölni négyes döntő zárónapján jó hajrával legyőzte a német THW Kielt.

2015.05.31 17:36MTI

A 3. helyért:
Kielce (lengyel)-THW Kiel (német) 28-26 (12-12)

Az első félidő szoros csatát hozott, egyik csapat sem tudott két gólnál nagyobb különbséggel vezetni. Egészen a második játékrész derekáig így folytatódott a meccs, majd a fokozatosan fáradó Kielt állva hagyta a Kielce - amelynek a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Talant Dujshebaev a vezetőedzője -, és biztosan győzött. A 2010-es súlyos szemsérülése óta speciális védőszemüvegben játszó, bal szemére vak Karol Bielecki kilencszer volt eredményes.

Később:
döntő:
Barcelona (spanyol) - MKB-MVM Veszprém 18.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.