Labdarúgó NB I

Tovább menetel az Újpest

Az Újpest FC sorozatban ötödik győzelmét aratva 1-0-ra nyert a vendég MTK Budapest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának első szombati mérkőzésén.

2015.05.16 18:02MTI

A harmadik helyen álló vendégeknek hatmeccses veretlenségi sorozata szakadt meg.

OTP Bank Liga, 28. forduló: Újpest FC-MTK Budapest 1-0 (0-0) Szusza Ferenc Stadion, 1381 néző, v.: Erdős

gólszerző: Litauszki (74.)

sárga lap: Thiam (55.), Torghelle (79.)

Újpest FC:
 Balajcza - Nego, Heris, Litauszki, Forró - Hudák, Stanisavljevic (Addo, 92.) - Nagy G., Bardhi (Sankovic, 54.), Suljic (Cveijba, 94.) - Ojo

MTK Budapest:
Hegedűs L. - Baki, Vukmir, Poór (Vadnai, 44.), Vass Á. - Pölöskei Zs., Thiam - Horváth Zs., Kanta J., Csiki (Bese, 69.) - Torghelle

Az első félidő első fele szinte eseménytelenül telt el, helyzetig egyik csapat sem jutott el. Az Újpest birtokolta többet a labdát, de nem tudta átjátszani az MTK védelmét. A folytatásban kissé megélénkült a játék, gól azonban nem esett a szünetig.

A fordulást követően a korábbiaknál lendületesebb volt mindkét gárda, akadt egy-két helyzet is, de aztán ismét visszaállt az első félidőben tapasztalt iram. Az Újpest közelebb állt a gólhoz, végül egy szabadrúgásból előnyhöz jutott. A hajrá is a lila-fehéreké volt - Ojo kapufát lőtt -, így megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.