Első fokon

Kajak-drogteszt: 10 hónap eltiltás Csipesnek és Dombvárinak

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) fegyelmi bizottsága első fokon 10 hónap eltiltással sújtotta a kajakos Csipes Tamarát és Dombvári Bencét, akiknek drogtesztje pozitív eredményt hozott.

2015.05.11 16:43MTI

Fábry György, az fb elnöke a hétfői sajtótájékoztatón azt mondta, hogy megállapításuk szerint a két sportoló "szándékos fegyelmi vétséget" követett el. Az ítélet nem jogerős, a fellebbezésre 15 napjuk van az érintetteknek.

Az MKKSZ múlt hétfőn jelentette be, hogy fegyelmi eljárást indít a két kajakossal szemben, miután a Magyar Antidopping Csoport hivatalosan tájékoztatta a szövetséget arról, hogy a sportolók szervezetében kokain nyomaira bukkantak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.