Siker!

Hat magyar érem a cartegnai ökölvívótornán

Két ezüst- és négy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a spanyolországi Cartegnában rendezett nemzetközi férfi ökölvívótornán.

2015.05.11 02:30MTI

A magyar szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint az 56 kilogrammban szereplő Szőrös Márk és a 91 kilóban érdekelt Sávoly Gergő jutott döntőbe, melyben előbbi az olasz Francesco Maiettától, utóbbi pedig a francia Paul Omba Biongolótól kapott ki pontozással.

A magyar csapatból mellettük Gálos Roland (60 kg), Bacskai Balázs (69 kg), Hegyi Barna (75 kg) és Harcsa Norbert (81 kg) is bejutott a legjobb négy közé, ám a fináléba nem kerültek be, így valamennyien bronzérmet szereztek.

"Jó erős közepes verseny volt, melyen sokat tanultunk és a meccsek nagyban segítették versenyzőink további felkészülését" - kommentálta Kovács László szövetségi kapitány a viadalt, aki annyit megjegyzett, hogy Sávoly a fináléban egyértelműen jobb volt francia riválisánál, ám a pontozók másként látták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.