Vasárnap térhetnek vissza a versenyzők

Jégkorong-vb: eltiltások

Fejre irányuló támadás miatt egy-egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a szlovén Bostjan Golicic és a német Stephan Sachner a csehországi jégkorong-világbajnokságon.

2015.05.08 17:58MTI

Golicic a finn Anssi Salmelának okozott sérülést, míg Dachner a svéd Mattias Ekholmot taglózta le. A két vétlen játékos már továbbpasszolta a korongot, és nem számított támadásra.

Amint azt a nemzetközi szövetség honlapja pénteken jelezte: a két renitens a kiesés elkerüléséért harcoló csapatuk vasárnapi összecsapásán térhet vissza. A szlovénok akkor az amerikaiakkal, a németek pedig a házigazda csehekkel találkoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.