Kisorsolva

Női labdarúgó Eb-selejtező: egy csoportban a címvédővel a magyarok

A címvédő németekkel azonos csoportba került a magyar női labdarúgó-válogatott a 2017-es hollandiai Európa-bajnokság selejtezőjének hétfői, nyoni sorsolásán.

2015.04.20 15:56MTI

A németeken kívül az oroszok, a törökök és a horvátok lesznek még ellenfelek az 5-ös csoportban - a kontinentális szövetség (UEFA) honlapja szerint.

A 2017 júliusában és augusztusában sorra kerülő Eb-n első alkalommal szerepelhet majd 16 válogatott. A selejtezőt nyolc ötcsapatos csoportban bonyolítják le idén szeptembertől jövő szeptemberig. A győztesek és a hat legjobb második automatikusan kijut a tornára, a fennmaradó két második helyezett pedig pótselejtezőt vív majd. A 16. hely a házigazda hollandoké.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.