25 ezren indulnak majd

Részvételi rekord várható a 30. Vivicittán

A hétvégén megdőlhet a részvételi rekord a Telekom Vivicittá városvédő futáson, melyen előreláthatólag több mint 25 ezren indulnak majd.

2015.04.13 11:43MTI

A jubileumi, 30. rendezvény hétfői sajtótájékoztatóján a rendező Budapest Sportiroda vezetője, Kocsis Árpád elárulta, a nap folyamán érkezik be a 24 ezredik nevezés, így biztosra vehető, hogy 25 ezernél is többen lesznek majd a Margitszigeten. Hozzátette: a vasárnapi félmaratonra már egy hónapja lezárták a nevezést, mert betelt a 8500 fős létszám.

Az idén először kétnapos esemény szombati nyitónapján a 2,5 kilométeres Minicittát, a 2,5 kilométeres gyaloglást, illetve a családi futást és a 3x2 kilométeres váltót rendezik meg, míg vasárnap a félmaraton mellett a 10 kilométeres Vivicittát, és a 7 kilométeres Midicittát bonyolítják le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.