Bírság

MLSZ - Pénzbüntetés a Győrnek és a Ferencvárosnak

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a Győrt és a Ferencvárost is pénzbüntetéssel sújtotta szurkolóinak magatartása miatt.

2015.04.08 20:58MTI

Az MLSZ honlapjának szerdai beszámolója alapján a Győrnek 300 ezer forintot kell befizetnie szurkolói rasszista megnyilvánulásai (huhogás) miatt, amelyeket a Kecskemét elleni OTP Bank Liga-mérkőzésen tanúsítottak.

Az FTC-nek pedig azért kell 100 ezer forintot fizetniük, mert drukkerei a Puskás Akadémia otthonában rendezett összecsapáson az ősi rivális Újpestet szidalmazták.

A kiállított játékosok közül Predrag Bosnjaknak (Nyíregyháza Spartacus) három, Ibrahima Sidibének és René Mihelicnek (mindkettő DVSC-TEVA) pedig egy-egy mérkőzést kell kihagynia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.