Úszó Budapest-bajnokság

Gyurta Dániel: nem most kell gyorsnak lennem

Az úszók Budapest-bajnokságán a szerdai elődöntőben 100 méter mellen 1:01:11 perccel a legjobban teljesítő Gyurta Dániel a szám csütörtöki döntőjében egy perchez közeli idővel győzött a Komjádi Uszodában.

2015.04.02 19:57MTI
MTI Fotó

A 200 méteres mellúszás londoni olimpiai bajnoka, normál- és rövidpályán világ- és Európa-bajnok az eredményhirdetést követően úgy fogalmazott, hogy a gyorsaság még nincs meg, de nem is most kell, hogy meglegyen.

Kiss László szövetségi kapitány dicsérte Gyurtát, mondván: "technikailag jól mozgott és az 1:00.93 perc - az időszaknak megfelelően - kimondottan jó idő". Az olimpiai aranyérmes a fő számában, 200 mellen a szombati zárónapon úszik.

A szövetségi kapitány a Budapest-bajnokság második napjának eredményei közül kiemelte még az Európa-bajnok Verrasztó Dávid 200 méter háton elért 2:00.61-es idejét, hozzáfűzve, hogy a 400 méter vegyes szempontjából kifejezetten bíztató, amit látott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.