Bevethető

Ismét védhet a vírusos agyvelőgyulladással kezelt fehérvári hokikapus

A 27 éves játékos - aki hetek óta együtt edzett a csapattal és fokozatosan növekvő terhelést kapott - akár már az esti, Debrecen elleni Magyar Kupa-elődöntőben bevethető.

2015.03.27 11:14MTI

Ismét védhet mérkőzésen is Hetényi Zoltán, a vírusos agyvelőgyulladással kezelt fehérvári válogatott jégkorongkapus.

Klubja péntek délelőtt jelentette be, hogy a 27 éves játékos - aki hetek óta együtt edzett a csapattal és fokozatosan növekvő terhelést kapott - akár már az esti, Debrecen elleni Magyar Kupa-elődöntőben bevethető.

Hetényi az EBEL legjobb kapusa volt a 2013/2014-es szezonban. Legutóbb a tavaly áprilisi kojangi divízió I-es vb-n állt mérkőzésen a kapuban. Nyáron meghosszabbította szerződését a Fehérvár AV19-cel, ám a szezon előtt vírusos agyvelőgyulladást kapott, emiatt sok időt töltött kórházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.