Egy pillanatig cikinek is érezte

Amikor egy úszófenomén rajong: LeBron James is felfigyelt Hosszú Katinkára

Sikerrel járt Hosszú Katinka, aki egy transzparenssel készült a nagy találkozásra példaképével, az NBA-ben szereplő Cleveland Cavaliers sztárjával, LeBron Jamesszel.

2015.03.17 08:57ma.hu
Forrás: Facebook

Úszóklasszisunk kilátogatott az Orlando-Cleveland meccsre, és bár először még aggódott, hogy nem engedik fel a lelátóra ilyen nagy felirattal, végül nem lett ebből gond. Hosszú állítása szerint feltűnést keltett a transzparenssel, Facebook-oldalán megjelent beszámolójában azt írja, egy pillanatig cikinek is érezte, de végül összejött, amit szeretett volna.

"Az első negyed végén, egy időkérés után, pont velem szemben állt, elkezdett hunyorítani, látszott, hogy próbálja messziről elolvasni a transzparensem. Majd összerakta a két kezét, meghajolt, a mutató ujjával rám mutatott és elkezdett futni, mert a meccs folytatódott. Szerintem, ez egy nagyon szép dolog volt tőle, hogy megállt, elolvasta és reagált a feliratomra, ráadásul meccs közben, úgy, hogy egy teljesen idegen vagyok a számára, csak egy, a több 10 millió rajongói közül. Pont ezért ő a példaképem!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.