Sport - kicsit másképp

Rózsaszín Egészségnap és Lánchídi Séta

Jöjjenek mozogni és sportbemutatókat nézni október első vasárnapján a Lánchíd pesti hídfőjéhez! Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület 2008. október 5-én 10 órától rendezi Rózsaszín Egészségnapját és a hagyományos esti Lánchídi Sétát a mellrák ellen.

2008.09.24 15:44ma.hu

A nap folyamán ingyenes szűrési lehetőségekkel, sportrendezvényekkel és bemutatókkal várják a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) helyszínére érkezőket. 10.00−19.00 óráig lehet biciklit kölcsönözni, a vállalkozó kedvűek akadálypályán is végig kerekezhetnek.

A gyerekeket 10.00 és 19.00 óra között mászófal és trambulin várja, közben a felnőtteket lengőteke-pálya, illetve ingyenes sport órák mozgatják majd meg. Bíró Ica relaxációs tornagyakorlatokat és tanácsadást, Geszler Dorottya pilates órát fog tartani, de a mozgásra vágyók csatlakozhatnak a Nike tánccsoporthoz is.

Az Akadémia előtti nagyszínpadon látványos sport- és tánc műsorok váltják egymást. 13 órától Nike Dance, 14 órától Jump Style bemutatókat lehet majd látni, napközben kungfu, Erika C, capoierások, valamint magyar, ír és latin táncok bemutatói szórakoztatják a közönséget.

Ezzel párhuzamosan a Nike sportsátorban bárki tesztelheti az új sportcipőt, és akinek kedve van, akár ebben a cipőben vehet részt azon a futóversenyen, melyet a Roosevelt téri körforgalom belső sávján indítanak háromszor a nap során.

Este a nagyszínpadon látványos táncshowt tekinthetnek meg Kováts Gergely Csanád, a Black Time, a Madách Musical Tánciskola, majd az Artistry Dance előadásában, akiket a magyar könnyűzenei élet legismertebb alakjai váltanak koncertjeikkel.

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület szervezésében megrendezendő Rózsaszín Egészségnapról és Lánchídi Sétáról bővebb információ a www.egeszseghid.hu honlapon található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.