Női

Kosárlabda Eb - megvan a 24 tagú magyar keret

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a csapat legfiatalabb tagja Kis Virág, aki április 12-én lesz 17 éves.

2015.03.05 20:30MTI

Stefan Svitek szövetségi kapitány és szakmai stábja összeállította a júniusi magyar-román közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott 24-es, bő keretét.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a csapat legfiatalabb tagja Kis Virág, aki április 12-én lesz 17 éves.

A kontinensviadal június 11-én kezdődik Sopronban, Szombathelyen, Aradon és Temesváron. A középdöntőbe jutáshoz a magyaroknak az ötös csoportból az első háromban kell végezniük. Az ellenfelek a litvánok, a szlovákok, a svédek és a címvédő spanyolok lesznek a D csoportban, amelynek meccseire Sopronban kerül sor.

A bő keret:
Bálint Réka, Czank Tímea, Fegyverneky Zsófia, Határ Bernadett, Honti Katalin, Horti Dóra, Horváth Bernadett, Kis Virág, Krivacevic Tijana, Laklóth Anna, Nagy Dóra, Quigley Alexandria, Raksányi Krisztina, Rasheed Rita Salwa, Ruják Nóra, Sarok Nikolett, Simon Zsófia, Szabó Fanni Andrea, Szamosi Amadea Dóra, Szécsi Orsolya, Vajda Anna, Varga Zsófia, Zele Dorina, Zsovár Orsolya

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.