Dubaji tenisztorna

Babosék nyerték a párosdöntőt

Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal győzött a szombati párosdöntőben a 2,513 millió dollár (673 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás női tenisztornán.

2015.02.21 15:44MTI

A nyolcadik helyen kiemelt magyar, francia duó - a WTA honlapja alapján - két sima játszmában verte a hatodikként rangsorolt Garbine Muguruza, Carla Suárez Navarro spanyol kettőst.

"Megvan végre az első tornagyőzelmünk! Nagyon boldog vagyok! Taktikusan játszottunk. Nagy győzelem a mai! Tényleg boldog vagyok, egész héten jól teljesítettünk. De ma igazán koncentráltunk, és ez kifizetődött" - nyilatkozott honlapján, a www.babostimea.hu-n a magyar játékos.

"Régóta ismerjük egymást, ez sokat segít nekünk. Ha az egyikünk nem játszik jól, akkor a másik próbál segíteni, támogatást nyújtani. Minden nap azért dolgozunk, hogy javuljunk. Nagyon örülünk a mai győzelemnek!" - fogalmazott Kristina Mladenovic.

Babos idei első, pályafutása nyolcadik tornagyőzelmét aratta párosban, s a mostani sikerért 130 300 dollárt kaptak párostársával.

Egyesben az első helyen kiemelt román Simona Halep diadalmaskodott, aki tizedik WTA-tornagyőzelmét aratta.

Eredmények:
páros, döntő:
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 8.)-Garbine Muguruza, Carla Suárez Navarro (spanyol, 6.) 6:3, 6:2
egyes, döntő:
Halep (román, 1.)-Ka. Pliskova (cseh, 17.) 6:4, 7:6 (7-4)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.