Bumeráng

Fazekas Nándor visszatér Németországba

Fazekas Nándor az idény végéig kölcsönben a német férfi kézilabda Bundesligában érdekelt HBW Balingen-Weilstetten csapatában szerepel.

2015.02.14 03:30MTI

A 38 éves kapus hivatalosan az MKB-MVM Veszprém kötelékéhez tartozik, és a magyar bajnok először Katarba adta kölcsön, most pedig a Balingenhez.

Amint a veszprémiek a honlapjukon jelzik: Fazekas - aki 219 válogatottbeli szereplés után a 2012-es londoni olimpiát követően vonult vissza a nemzeti együttestől - korábban már játszott a német első osztályban: 2004-től 2006-ig a TuS Nettelstedt-Lübbecke, majd ezt követően 2009-ig a VfL Gummersbach volt a csapata.

A Balingen jelenleg a 19 csapatos Bundesligában a 12. helyen áll, mérlege kilenc győzelem, egy döntetlen és tizenkét vereség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.