Betegség, sérülés

Öttusa vk: kis létszámú csapat utazik az első versenyre

Betegség és sérülés miatt mindössze háromfős versenyzői csapat utazik az öttusázók világkupa-sorozatának első fordulójára az Egyesült Államokba.

2015.02.12 11:15MTI

A sarasotai viadalon Alekszejev Tamara, illetve Kasza Róbert és Demeter Gergely vesz részt a magyar színek képviseletében.

Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány az MTI érdeklődésére a sok gond közül kiemelte, hogy Tibolya Péterre, aki a múlt héten véget ért barcelonai edzőtáborozás során lábsérülést szenvedett, műtét vár, Marosi Ádám pedig torok-, illetve arcüreggyulladással küszködik.

A floridai vk jövő szerdán kezdődik és vasárnapig tart, a magyarok hétfőn kelnek útra. A sorozat márciusban Kairóban folytatódik, majd áprilisban Rómában, április, május fordulóján pedig Kecskeméten rendeznek versenyt. A döntőre júniusban, Minszkben kerül sor, a férfi és női győztes olimpiai kvótához jut.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.