Tenisz - Fed Kupa

Babos elutazott Antwerpenbe

Ötödik helyen végzett a magyar válogatott szombaton a Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport tornáján, a budapesti Syma Csarnokban.

2015.02.07 15:23MTI

A 16 órára kiírt, belgák elleni párharc előtt Juhász Gábor kapitány arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az első számú hazai játékos, Babos Tímea elutazott az antwerpeni fedettpályás tornára, amelynek selejtezőjében estefelé lép pályára az ukrán Katerina Bondarenko ellen. A belgák azonban csak egy játékost állítanak ki a helyosztón, így a magyarok automatikusan megnyerték a párharcot. Az egyetlen egyest Jani Réka játssza Kirsten Flipkens ellen, majd a jelen és a múlt magyar teniszezői játszanak bemutató mérkőzéseket.

A világcsoport II-be való feljutásért a nap folyamán a fehéroroszok a britekkel, a szerbek pedig a horvátokkal csatáznak a Fed Kupán. A csoportok utolsó helyezettjei - Ausztria, Liechtenstein, Portugália és Lettország - arról döntenek, melyik két csapat esik ki az euro-afrikai zóna II. csoportjába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.