Siker

Fed Kupa: Azarenka legyőzte Pironkovát

A Viktorija Azarenka vezette fehérorosz válogatott legyőzte Bulgáriát csütörtökön a budapesti Syma Csarnokban zajló Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport női tenisztornáján.

2015.02.05 17:19MTI
freedigitalphotos.net/adam

A kétszeres Australian Open-győztes játékos 6:3, 2:6, 7:5-re nyert Cvetana Pironkova ellen, míg honfitársa, Olga Govorcova 6:2, 6:3-ra bizonyult jobbnak Elica Kosztovánál, így a fehéroroszok 2-0-s behozhatatlan előnyre tettek szert a C csoportban.

A magyarok 16 órától a szerdán az osztrákokat 3-0-ra verő szerbekkel találkoznak, az első egyest Gálfi Dalma (617. a világranglistán) vívja Ivana Joroviccsal (305.)

Délelőtti eredmények:

B csoport:
Nagy-Britannia - Törökország 2-0 - részeredmény
Ukrajna-Liechtenstein 3-0

C csoport:
Fehéroroszország-Bulgária 2-0 - részeredmény
Grúzia-Portugália 2-1

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.