Csomag

Röplabda Magyar Kupa - Valentin-napi párosjegyek is kaphatók

A jövő hétvégi, Fáy utcai Magyar Kupa-döntőkre Valentin-napi csomagot is kínál a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ).

2015.02.05 11:58MTI

Amint Poór Csaba, az MRSZ elnöke az eseményt felvezető csütörtöki eseményen elmondta: a szövetség megújította a Magyar Kupát, családiasabbá és szórakoztatóbbá kívánja tenni a rendezvényt.

"Mivel az érmes csaták egyik napja Valentin-napra esik, akik párosjegyet vásárolnak az eseményre, sorsoláson vesznek részt, és romantikus wellness-hétvégét nyerhetnek" - mondta az elnök.

Ezt követően a női válogatott tagjai - akik 28 év után jutottak ki Európa-bajnokságra -, valamint az MK-fináléban érdekelt játékosok valóság-show szereplőkkel, Dér Heni és Vastag Tamás énekesekkel, valamint újsáígrókkal vívtak bemutató mérkőzést.

A program (Fáy utca):
női MK:
február 14., szombat:
a 3. helyért:
Aluprof-TF-Budapest - UTE 15.00
döntő:
TEVA-Gödöllő - Vasas-Óbuda 18.15
férfi MK:
február 15., vasárnap:
a 3. helyért:
MAFC-BME - Dág 15.00
döntő:
Gorter-Kecskemét - Fino Kaposvár 18.15

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.