Elsőként csúszik le

Alpesisí-vb: Miklós Edit nyitja meg a vb-t

Elsőként Miklós Edit csúszik majd le az egyesült államokbeli Vailben és Beaver Creekben kedden kezdődő alpesisí-világbajnokság mai női lesiklóedzésén, így a magyar versenyzővel kezdődik a jövő vasárnapig tartó esemény.

2015.02.02 13:30MTI

A 26 éves csíkszeredai születésű síző a Facebook-oldalán közölte, hogy a közép-európai idő szerint ma 18.30 órakor kezdődő tréningre ő kapta az egyes rajtszámot.

A lesiklásban olimpiai hetedik helyezett, a legutóbbi, St. Moritz-i világkupán harmadik Miklós Edittől a magyar szövetség a legerősebb számában alapvető célként az első tízbe kerülést várja el.

A nők kedden szuper-óriásműlesiklásban versenyeznek, a lesiklást pénteken rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.