Még egyeztetnek

Lemondott az evezősök kapitánya, szakmai csapat irányít

A team vezetője Szierer János szövetségi vezetőedző, tagja pedig Danó Károly utánpótlás szövetségi kapitány és egy külföldi edző/szakértő lesz.

2015.01.23 14:31MTI
freedigitalphotos.net/adam

Benyújtotta lemondását Ficsor László, az evezős válogatott szövetségi kapitánya. Lemondását a szervezet (MESZ) elnöksége elfogadta - olvasható a szövetség honlapján pénteken közzétett hírben.

A vezetőség új struktúra felállítása mellett döntött, amelyben egy szakmai csapat irányít majd. A team vezetője Szierer János szövetségi vezetőedző, tagja pedig Danó Károly utánpótlás szövetségi kapitány és egy külföldi edző/szakértő lesz. Utóbbi szerződtetéséről még egyeztetnek.

A csapat munkáját Székely Balázs és Sáska Beáta fogja segíteni - áll a MESZ elnökének és elnökségének közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.