Klubigazgató

Dzsudzsák talán mégis Moszkvában maradna

A Dinamo Moszkva klubigazgatója szerint Dzsudzsák Balázs maradni akar az orosz csapatnál a külföldi érdeklődés ellenére.

2015.01.21 10:39ma.hu

Guram Adzsojev azt nyilatkozta, hogy a játékossal és ügynökével is egyeztettek, és ezekből a beszélgetésekből az derült ki, hogy a magyar válogatott szélső maradni akar.

"Balázs a Dinamóval szeretne nyerni valamit, és ezt mi nagyon üdvözöljük" - mondta Adzsojev a Championat.com oldalnak. Dzsudzsák a Dinamo törökországi edzőtáborában vívott első edzőmeccsén, a BL-résztvevő bolgár Ludogorec ellen kezdő volt, majd a szünetben Zsirkov váltotta őt. A végeredmény 1-1 lett.

Dzsudzsáknak év végén jár le a szerződése a Dinamónál, és a moszkvaiak most még pénzt kaphattak volna érte, a nyáron azonban előszerződést köthet más klubbal, ha addig nem hosszabítanak vele. Több klub nevét is bedobták Dzsudzsákkal kapcsolatban, legutóbb az olasz Lazióét, amely állítólag ajánlatot is tett érte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.