Jégkorong

Rendkívül jól hajrázott a Montreal

Az utolsó nyolc és fél percben lőtt három emberelőnyös góllal nyert 3-2-re a Montreal Canadiens a Columbus Blue Jackets otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.

2015.01.15 08:22MTI

A remek formában lévő Washington Capitals Jason Chimera találatával és Braden Holtby 21 védésével győzött 1-0-ra a Philadelphia Flyersszel szemben, a fővárosiak sorozatban hetedik hazai fellépésükön diadalmaskodtak.

Az Anaheim Ducksban Corey Perry mesterhármast ütött, a dán Frederik Andersen pedig 28 hárítással járult hozzá a Toronto Maple Leafs elleni sikerhez. A kanadai gárda az utóbbi két összecsapásán nem talált be.

A címvédő Los Angeles Kings a második harmadban 68 másodperc alatt három gólt kapott a vendég New Jersey Devilstől, és nem volt esélye a pontszerzésre.

Eredmények:
Columbus Blue Jackets-Montreal Canadiens 2-3
Washington Capitals-Philadelphia Flyers 1-0
Anaheim Ducks-Toronto Maple Leafs 4-0
Los Angeles Kings-New Jersey Devils 3-5

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.