Aranylabdások

FIFA-gála - Pérez: a Real ünnepe

A Real Madrid ünnepeként jellemezte a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfő esti zürichi díjátadó gáláját Florentino Pérez, a spanyol klub elnöke.

2015.01.13 12:42MTI
Fotó: archív

"A klub és a szurkolók ünnepe volt, továbbra is alázattal kell dolgozunk azért, hogy újabb és újabb trófeákat nyerjünk" - idézte Pérezt a Real Madrid honlapja.

Az elnök külön kiemelte a sorozatban második, összességében harmadik Aranylabdáját nyerő Cristiano Ronaldót:

"Minden rekordot meg akar dönteni, kell neki a negyedik Aranylabda, amiért már el is kezdett dolgozni, és nagyon jó úton jár" - mondta.

Ronaldo mellett az év csapatába választották a Real Madridból Sergio Ramost és Toni Kroost is, az elmúlt év legszebb góljáért járó Puskás-díjat pedig szintén a királyi gárdában játszó kolumbiai James Rodríguez érdemelte ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.