Vizespólósok

Női vízilabda világkupa - Keretet hirdetett Merész András

A női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap kijelölte 13 fős keretét a franciák elleni világliga-mérkőzésre.

2015.01.12 06:27MTI
Facebook/Magyar női vízilabda válogatott

A magyar szövetség honlapja szerint a szakember ezúttal az UVSE-ből nem hívott be senkit, ugyanakkor újra tagja a keretnek Bolonyai Flóra, aki hazatért az Egyesült Államokból.

A csapat január 20-án találkozik, és három napon keresztül Budapesten edz, majd Győrbe teszi át székhelyét, ahol január 27-én mérkőzik meg a franciákkal.

A világligában ez lesz a harmadik találkozója az együttesnek, mely korábban az oroszoktól - büntetőkkel - és az olaszoktól is kikapott.

A magyar válogatott kerete:
Bolonyai Flóra (Hungerit-Szentes), Horváth Anna (BVSC-Wáberer Hungária-Zugló) - kapusok Takács Orsolya, Kisteleki Dóra, Máté Zsuzsanna (mindhárman BVSC-Wáberer Hungária-Zugló), Bujka Barbara, Miskolczi Kitti (mindketten Hungerit-Szentes), Menczinger Kata, Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta (mindannyian Dunaújvárosi Főiskola), Czigány Dóra, Ráski Lilla (mindketten ZF-Eger) Tartalékok: Doroszlai Vanda, Leimeter Dóra (BVSC-Wáberer Hungária-Zugló)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.